The Hangover part III

22.12.2013 19:44

Jag hade lite tid över och bestämde mig för att titta på The Hangover part III (Baksmällan III). Detta eftersom jag sett ettan och tvåan och kände mig tvingad att se den tredje och och sista filmen (det är sagt att det ska vara den sista).

Första filmen var otroligt usel, men den visade sig vara ett ekonomiskt mirakel. 30 miljoner dollar att spela in och i dagsläget har den dragit in nästan 300 miljoner dollar.
Andra filmen var horribelt dålig men visade sig kunna dra in en del stålars den också, dock inte lika mycket om man jämför. Tvåan gick loss på 80 miljoner dollar och har dragit in 260 miljoner dollar.

Alla tre filmer har producerats av Todd Phillips. Den här killen kan bara göra riktigt usla filmer, men han hade tur eftersom det visade sig att en ENORM mängd människor uppenbarligen älskade första och andra filmen. Jag förmodar att dessa personer har en depraverad humor och förmodligen en mycket låg IQ.

Tredje filmen handlar återigen om det galna gänget kallat "The Wolf Pack".
Chow sitter i ett thailändskt fängelse men lyckas ta sig ut. Killarna i Wolf Pack blir kidnappade av en gangsterboss som heter Marshall. Chow har stulit en massa pengar och 
Marshall vill ha tillbaks dessa. Han vet att Wolf Pack är "tighta" med Chow så han ger dem ett ultimatum, fixa fram Chow eller dö.

Nu måste Varggänget leta reda Chow och leverera honom till Marshall. Men saker och ting går inte enligt planen och det mesta går åt helvete som det sedvanligt brukar göra.

Om ettan var usel och tvåan var horribel så är trean katastrofalt dålig. Den är fan mer än katastrofalt dålig. Apokalyptiskt dålig är ett ord som bara dyker upp i min hjärna.
Det är kiss och bajshumor på den lägsta av lägsta nivåer. Möjligtvis kan en tolvåring som blandat några Panodil i sin lättöl tycka detta är roligt. Kanske även några fjortonåringar som konsumerat alkotvål. Ni vet den där citrontvålen som man hade i bajamajorna för ett antal år sedan och som innehöll en mindre mängd alkohol och man kunde blanda den med lite cola eller nått annat (fan kidsen är smarta).

Filmen riktar sig  till unga tonåringar vars intellekt inte överstiger en IQ på 50. Det lustiga är att mycket av humorn i trean (det de kallar humor) är ganska grisig, äcklig och i USA så var åldersgränsen satt till 16 år och det kan jag fatta.
Men SF som vanligtvis gillar att sätta höga åldersgränser fann inga problem med att sätta från 11 år. Grattis SF ni har förstört en större mängd omogna kids som redan från början var fucked up.

Trean kostade 103 miljoner dollar, men har bara dragit in 112 miljoner och den blev hårt sågad av de flesta recensenterna.

Baksmällan III är så dålig att den inte förtjänar ett betyg överhuvudtaget.
Vad ni än gör så slösa inte bort 1 timma och 40 minuter på denna skit för då är ni fan dummare än mig!